Verzending & retourneren

Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland

Wij versturen in Nederland, België en Duitsland vanaf een orderwaarde van € 75,00 je bestelling gratis! 

Bezorgen in Nederland

Plaats je een bestelling en woon je in Nederland? Dan overhandigen wij je bestelling aan PostNL. Zodra je bestelling in behandeling is genomen door PostNL ontvang je een e-mail met hierin de track and trace informatie. 

Als je op werkdagen vóór 17:00 hebt besteld, dan doen wij op diezelfde dag jouw bestelling afleveren bij PostNL. Afhankelijk van de verwerking bij PostNL heb je jouw bestelling binnen 2 werkdagen in huis. 

Bezorgkosten: € 6,75 ~ vanaf € 75,00 gratis!

Bezorgen in België

Plaats je een bestelling en woon je in België? Dan overhandigen wij je bestelling aan PostNL. Zodra je bestelling in behandeling is genomen door PostNL ontvang je een e-mail met hierin de track and trace informatie. 

Als je op werkdagen vóór 17:00 hebt besteld, dan doen wij op diezelfde dag jouw bestelling afleveren bij PostNL. Afhankelijk van de verwerking bij PostNL heb je jouw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen in huis. 

Bezorgkosten: € 8,75 ~ vanaf € 75,00 gratis!

Bezorgen in Duitsland

Plaats je een bestelling en woon je in Duitsland? Dan overhandigen wij je bestelling aan PostNL. Zodra je bestelling in behandeling is genomen door PostNL ontvang je een e-mail met hierin de track and trace informatie. 

Als je op werkdagen vóór 17:00 hebt besteld, dan doen wij op diezelfde dag jouw bestelling afleveren bij PostNL. Afhankelijk van de verwerking bij PostNL heb je jouw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen in huis. 

Bezorgkosten: € 9,30 ~ vanaf € 75,00 gratis!

Afhalen in Roosendaal

Woon je in Roosendaal (Noord-Brabant) en omgeving? Leuk, wij ook! Als je wil mag je je bestelling gratis bij ons ophalen.

Plaats je bestelling met de verzendwijze "ophalen" en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de ophaalafspraak in te plannen. Vaak kan dit dezelfde óf volgende dag (ook in het weekend)!

Kosten: Gratis!

Bezorgen in omgeving Roosendaal

Wij wonen in Roosendaal en kunnen je bestelling tegen een kleine vergoeding leveren in Roosendaal en omgeving. Als je een Roosendaalse postcode ingeeft in de check-out (4701-4709) dan komt de bezorg optie lokale bezorging beschikbaar. 

Kies je voor de lokale bezorg optie? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezorgafspraak in te plannen. 

Vaak kan dit dezelfde óf volgende dag (ook in het weekend)!

Bezorgkosten: € 2,75

Retourneren

Het kan natuurlijk altijd zijn dat een product anders is dan je had verwacht, super jammer! Retourneren kan binnen 14 dagen na aankoop. De kosten voor het retourneren worden enkel door Neusje van Geusje vergoed als de complete bestelling retour komt. Hebben we jouw bestelling gratis verzonden? Dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. 

Na ontvangst van je retour maken we het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen terug naar je over.

Retouradres
Neusje van Geusje Boutique
Referentie: *ORDERNUMMER*
Sint Josephstraat 78
4702 CX Roosendaal

Vermeld duidelijk het ordernummer als referentie zodat wij weten dat het jouw retour is!

Klanten beoordelen de Neusje Van Geusje Boutique met 5 sterren (5/5):