Veelgestelde vragen

We hebben de top 10 meest gestelde vragen hieronder voor je gebundeld. Vind je niet meteen een antwoord op je vraag? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. 

 1. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
  Wij versturen alle bestellingen die vóór 17:00 worden geplaatst dezelfde dag. Vanaf dat moment bedraagt de levertijd in Nederland 1 tot 2 werkdagen. Voor bestellingen die worden verzonden naar België bedraagt de levertijd 2 tot 4 werkdagen.

 2. Wat kost verzending?
  Dit hangt af van je bestelling. Het standaard verzendtarief binnen Nederland is € 6,75. Woon je in de gemeente Roosendaal? Dan bezorgen we tegen een gereduceerdtarief van € 2,75.

  Het standaard verzendtarief voor Belgische bestellingen is € 8,75, voor Duitse bestellingen €9,30.

 3. Vanaf welk aankoopbedrag wordt mijn bestelling gratis verzonden?
  Bestellingen worden vanaf een totaalbedrag van € 75,00 gratis verzonden in Nederland, België en Duitsand!

 4. Is het mogelijk om mijn bestelling gratis af te halen?
  Jazeker! Super leuk zelfs, dan zien we ook eens de gezichten van onze klanten. Bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald in Roosendaal. Wil je je bestelling afhalen? Kies dan voor de afhaaloptie tijdens het afrekenen.

 5. Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Het kan natuurlijk altijd zijn dat een product anders is dan je had verwacht, super jammer! Retourneren kan binnen 14 dagen na aankoop. De kosten voor het retourneren worden enkel door Neusje van Geusje vergoed als de complete bestelling retour komt. Hebben we jouw bestelling gratis verzonden? Dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

  Na ontvangst van je retour maken we het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen terug naar je over.

  Retouradres:
  Neusje van Geusje Boutique
  Referentie: *ORDERNUMMER*
  Sint Josephstraat 78
  4702 CX Roosendaal

  Vermeld duidelijk het ordernummer als referentie zodat wij weten dat het jouw retour is!

 6. Met welke betaalmethoden kan ik betalen?
  Bij Neusje van Geusje kan je betalen met iDeal (Nederland), Bancontact (België) en Mastercard, Visa en Maestro creditcards (Nederland en België).

 7. Met welke vervoerders versturen jullie de pakketten?
  Wij versturen pakketten in Nederland, België en Duitsland met PostNL.

 8. Mijn hond heeft allergieën, kunnen jullie hier rekening mee houden?
  Ai, dat is vervelend! Geef je wensen aan ons door wanneer je je bestelling plaatst, wij kunnen vrijwel altijd rekening houden met allergieën.

 9. Hebben alle Kwispeldozen en Kwispelposten een andere inhoud?
  Wij maken geregeld nieuwe Kwispeldoos en Kwispelpost edities, elke editie is uniek en heeft een eigen hashtag (#). Aan dit nummer kan je herkennen of het een editie is die je mogelijk al hebt gehad.

 10. Heb ik garantie op producten die ik bij Neusje van Geusje koop?
  Houdt er rekening mee dat het beoordelen van beschadigde producten soms lastig is omdat sommige hondjes nu eenmaal iets té graag hun tanden in een riem of lief zacht knuffeltje willen zetten. Hierop kunnen we dan ook geen garantie geven. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op!
Klanten beoordelen de Neusje Van Geusje Boutique met 5 sterren (5/5):