Onze merken

Naast de unieke verrassingspakketten van Neusje van Geusje verkopen wij in onze boutique veel verschillende bekende honden merken, maar van enkele merken zijn wij officieel dealer.

Ben je opzoek naar producten van één van deze merken maar kan je ze niet terugvinden in onze boutique of zijn de producten uitverkocht in onze boutique? Neem dan contact op, vaak kunnen wij de producten bijbestellen!

 • Zee.dog

  Zee.Dog komt rechtstreeks overgewaaid uit Rio de Janeiro, Brazilië en bestaat al sinds 2012. Hier is het één van de bekendste en grootste honden accessoire merken die je daar kunt vinden.

  Bekijk collectie 
 • Lambwolf

  Minimalistische pastelkleurige producten, gemaakt van sterke materialen. Een verrijking voor de speelgoedmand van jouw hond Γ©n iets wat past bij jouw interieur. Dat is de collectie van Lambwolf Collective!

  Bekijk collectie 
 • DOGGUO

  Net als jijzelf is jouw hond uniek: een eigen uitstraling en voorkeuren. DOGGUO geeft antwoord op de unieke karaktertrekken van jouw hond met een uitgesproken accessoires collectie!

  Bekijk collectie 
 • Kivo Petfood Petcare Protected Doggy - 500 ml

  Kivo Petfood

  Kivo Natural Petfood is dΓ© Nederlandse producent van natuurlijke voeding, gedroogde snacks en verzorgingsproducten voor jouw hond. Kivo: alleen het allerbeste en gezondste voor jouw hond.

  Bekijk collectie 
1 van 4
 • Zee.Cat - Kattenmand Kombucha

  Zee.Cat

  Naast de fantastische hondencollectie van Zee.Dog bestaat er ook een fantastische katten-lijn van dit merk, genaamd: Zee.Cat. Unieke items van uitstekende kwaliteit voor jouw kat!

  Bekijk collectie 
 • Beeztees

  Beeztees is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in alles wat je kunt bedenken voor jouw hond of kat. De producten van Beeztees zijn een beetje gek, maar wel heel erg leuk Γ©n van topkwaliteit!

  Bekijk collectie 
 • Smoofl Ijsvorm medium honden

  Smoofl

  De Smoofl honden ijsjes zijn de lekkerste, coolste en meest innovatieve snacks om je hond mee te verwennen in het voorjaar en de zomer! Smoofl is een 100% Belgisch product en klaar in 60 seconden!

  Bekijk collectie 
 • Fringe Studio

  De vrolijke speeltjes van Fringe Studio zijn altijd uitgevoerd in grappige en kleurrijke karakters, vervaardigd van uitdagende materialen, een unieke vulling en piep om je hond mee te prikkelen!

  Bekijk collectie 
1 van 4
 • KONG - Ballistic Vibez Lama (20,5 cm)

  KONG

  Is jouw hond een Γ©chte kauwer, een ruwe speler en heeft hij/zij de neiging om speeltjes stuk te maken? Dan ben je bij KONG aan het juiste adres!

  Bekijk collectie 
 • Fuzzyard producten

  Zippy Paws

  Het Amerikaanse hondenmerk ZippyPaws verrast honden Γ©n baasjes elke keer opnieuw met unieke, gekke en kleurrijke speeltjes van goede kwaliteit!

  Bekijk collectie 
 • FuzzYard sfeerbeeld

  Fuzzyard

  FuzzYard is een Australisch merk dat sinds 2003 mooie, grappige, uitdagende en vooral kwalitatief goede producten maakt voor de leukste dieren ter wereld: HONDEN!

  Bekijk collectie 
1 van 3