Onze merken

Naast de unieke verrassingspakketten van Neusje van Geusje verkopen wij in onze boutique veel verschillende bekende honden merken, maar van enkele merken zijn wij officieel dealer.

Ben je opzoek naar producten van één van deze merken maar kan je ze niet terugvinden in onze boutique of zijn de producten uitverkocht in onze boutique? Neem dan contact op, vaak kunnen wij de producten bijbestellen!

Zee.Dog banner

Zee.Dog

Zee.Dog komt rechtstreeks overgewaaid uit Rio de Janeiro, Brazilië en bestaat al sinds 2012. Hier is het één van de bekendste en grootste honden accessoire merken die je daar kunt vinden.

Bekijk Zee.Dog producten
Kivo Petfood banner

Kivo Natural Petfood

Kivo Natural Petfood is een Nederlandse producent van natuurlijke hondenvoeding en hondenverzorgingsproducten. Kivo: alleen het beste en gezondste voor jouw hond.

Bekijk Kivo producten
De riemen en halsbanden van DOGGUO zijn uniek, opvallend en zorgt ervoor dat op fashion vlak je hond écht onderscheidend is van de andere honden in de buurt.

DOGGUO

Net als jijzelf is jouw hond uniek: een eigen uitstraling en voorkeuren. DOGGUO geeft antwoord op de unieke karaktertrekken van jouw hond met een uitgesproken accessoires collectie!

Bekijk DOGGUO producten

Smoofl

De Smoofl honden ijsjes zijn de lekkerste, coolste en meest innovatieve snacks om je hond mee te verwennen. Smoofl is een 100% Belgisch product en klaar in 60 seconden!

Bekijk Smoofl producten

Fringe Studio

De speeltjes van Fringe Studio zijn altijd uitgevoerd in vrolijke en kleurrijke karakters, vervaardigd van uitdagende materialen om je hond te prikkelen!

Bekijk Fringe Studio

Edgard Cooper

Van het van origine Belgische hondenvoer merk verkopen wij de gezonde en vooral ook lekkere snacks als Dental Sticks, Jerkeys en beloningssnoepjes.

Bekijk Edgard Cooper producten

Trekk by Asphaltgold

Eindelijk een hondenaccessoires van een merk dat aansluit bij jouw sneaker en streetwear lifestyle: Trekk by Asphaltgold. Exclusief in NL en BE verkrijgbaar bij Neusje van Geusje.

Bekijk Trekk by Asphaltgold
Fuzzyard producten

ZippyPaws

Het Amerikaanse hondenmerk ZippyPaws verrast honden én baasjes elke keer opnieuw met unieke, gekke en kleurrijke speeltjes van goede kwaliteit!

Bekijk ZippyPaws producten

KONG

Is jouw hond een échte kauwer, een ruwe speler en heeft hij/zij de neiging om speeltjes stuk te maken? Dan ben je bij KONG aan het juiste adres!

Bekijk KONG producten
FuzzYard sfeerbeeld

FuzzYard

FuzzYard is een Australisch merk dat sinds 2003 mooie, grappige, uitdagende en vooral kwalitatief goede producten maakt voor de leukste dieren ter wereld: HONDEN!

Bekijk FuzzYard producten