Over Neusje van Geusje

Toen wij in de zomer van 2019 onze Pomsky puppy Geusje ophaalde bij de fokker zat mijn hoofd vol met vragen over het opvoeden van een puppy. Ik ben opgegroeid met honden om mijzelf heen, maar zelf een hond opvoeden is een heel ander verhaal. 

Pomsky blog Neusje van Geusje

Om mensen met dezelfde vragen als ik te helpen ben ik een blog begonnen; Neusje van Geusje. Mede dankzij de blogs wisten veel mensen via Google én Instagram Geusje te vinden wat resulteerde in meer interesse, meer vragen, meer bezoekers en nog meer motivatie om actief bezig te blijven met de blog!

Sharon x Geusje

Het verrassingspakket: de Kwispeldoos!

Toen Geusje 1 jaar oud werd kreeg ik veel vragen over Geusjes verjaardagscadeau's, dit bracht mij op het idee om (bij wijze van test) een leuk en uniek honden verrassingspakket samen te stellen. Een pakket met leuke speeltjes van bekende merken en gezonde snacks. Binnen 3 weken waren de 32 pakketten die ik had gemaakt uitverkocht. Nadat de pakketten uitverkocht waren werd ik overspoeld met vragen over wanneer de pakketten weer op voorraad kwamen. 

Lang verhaal kort: inmiddels hebben we vier unieke verrassingspakketten versleten waarmee honderden hondjes zijn verrast: de Kwispeldoos, de Kwispelpost, de Schooidoos en de Puppydoos.

De webshop Neusje van Geusje

Het succes van de honden verrassingspakketten smaakte naar meer. Neusje van Geusje en ikzelf waren toe aan de volgende stap: een online honden boutique met hierin kwalitatief goede, maar vooral unieke producten voor jouw hond! Langzaamaan zal het assortiment van Neusje van Geusje verder worden uitgebreid met nieuwe producten en nieuwe merken! 

What's next? 

Neusje van Geusje brengt mij ontzettend veel plezier. Foto's en berichtjes van blije baasjes en hondjes maken mij oprecht su-per vrolijk. Ik kan er onwijs van genieten als ik zie dat mensen met veel liefde, warmte en passie het leven van hun hond een feestje maken, hier draag ik met Neusje van Geusje heel graag een steentje aan bij! 

What's next? Dat weet ik zelf ook niet niet, maar Neusje van Geusje is absoluut een blijvertje!

Liefs, Sharon en Geusje.