Neusje van Geusje

Voor honden met smaak

Sinds 2019 is Neusje van Geusje online te vinden als blog over het opvoeden van jouw hond en voor allerlei leuke, lekkere en praktische producten voor jouw viervoeter! Wil je meer weten over het ontstaan en de groei van Neusje van Geusje? Lees dan snel verder..

Je verwacht het niet

Het hele verhaal is begonnen na de aankoop van een hond. Toen wij in de zomer van 2019 onze Pomsky puppy genaamd Geusje ophaalde bij de fokker zaten wij vol met vragen over het opvoeden van een puppy.

Om mensen met dezelfde vragen te helpen, ben ik een blog begonnen; Neusje van Geusje. Mede dankzij de blogs wisten veel mensen via Google én Instagram Geusje te vinden, wat resulteerde in meer interesse, meer vragen, meer bezoekers en nog meer motivatie om actief bezig te blijven met de blog!

Van het een kwam het ander..

Toen Geusje 1 jaar oud werd, kreeg ik veel vragen over Geusjes verjaardagscadeau's. Dit bracht mij op het idee om een leuk en uniek honden verrassingspakket samen te stellen. Een pakket bestaande uit leuke speeltjes van bekende merken en gezonde snacks. Binnen enkele weken waren de 32 pakketten die ik had gemaakt uitverkocht, de pakketten waren niet aan te slepen. Enkele duizenden pakketten en ruim 1,5 jaar verder was het tijd voor de vervolgstap.

De groei naar webshop

Het succes van de honden verrassingspakketten smaakte naar meer en ik was toe aan de volgende stap: een échte webshop met hierin kwalitatief goede, maar vooral unieke producten voor jouw hond!

Dagelijks vliegen de pakketjes hier de deur uit en worden hondjes thuis verwend met de leukste Neusje van Geusje pakketjes.

De liefde voor jullie hondjes zorgt ervoor dat Neusje van Geusje steeds groter groeit en ik jullie kan blijven verrassen met een groter en unieker aanbod!

Mijn klanten zijn de beste!

Neusje van Geusje brengt mij dagelijks ontzettend veel plezier. De foto's, berichtjes en beoordelingen op Trustpilot van blije baasjes en hondjes maken mij su-per vrolijk. Ik kan er onwijs van genieten als ik zie dat mensen met veel liefde en passie het leven van hun hond een feestje maken, hier draag ik met Neusje van Geusje heel graag een steentje aan bij!

Liefs, Sharon en..

X Geusje