Pomsky Hond

De Pomsky is een mix van een Pomeriaan  en een Husky. In Nederland vind je verschillende fokkers. Een van de beter aangeschreven fokkers is PomskyNederland. Hier kopen ook veel bekende Nederlanders hun hond, wat de betrouwbaarheid onderstreept.

Pomsky in Nederland

In Nederland zie je de Pomsky niet heel erg veel omdat het een relatief nieuwe kruising is tussen twee honden. Het is een vrij nieuwe mix van nog maar een jaar of 10 oud, net als bijvoorbeeld de Labradoodle. 

Pomsky hond in de sneeuw in Oostenrijk

Als je wil zien hoe een Pomsky hond eruit ziet dan kan je het beste eens rondkijken op Instagram. Een bekende Pomsky hond in Amerika is Norman the Pomsky, met meer dan 100.000 volgers is dit veruit de bekendste influencing Pomsky op Instagram. 

Een puppy kopen in Nederland

Als je opzoek gaat naar een Pomsky in Nederland lees jezelf dan goed in op het internet en Google bij welke fokkers je eens kunt gaan kijken. Het is geen goedkoop ras, onder andere doordat de kruising door kunstmatige inseminatie tot stand komt. Wees daarop voorbereid, maar laat jezelf er niet door afschrikken. Je zal ontzettend veel liefde ervoor terugkrijgen. Geusje komt bij Pomsky fokker PomskyNederland vandaan.

Pomsky puppy van 9 weken oud

Alles weten over de Pomsky?

Wil je alles weten over een Pomsky? Zoals over de opvoeding? Wil je weten hoe het is om een Pomsky te hebben en wat je kunt verwachten? Lees dan alles hierover op deze blog