Pomsky Puppy speeltjes

Aanraders voor puppy- en puberspeeltjes!

Nee, we zijn niet gevraagd of gesponsord door Beeztees, maar wij vinden de spullen van dat merk echt te gek! Vooral de puppyspeeltjes van Beeztees zijn echt schattig en niet te weerstaan (vooral die in pasteltintjes)!

Vanuit de fokker kregen wij een puppy-pakket mee met onder andere; een nestspeeltje, zak voer (Royal Canin Puppy medium), halsband en riempje, tandenborstel, een haarborstel, eet- en drinkbak, een water reisfles en puppygidsje. Erg leuk en fijn om de eerste weken mee door te komen!

Echte aanraders!

Voor in de bench hadden wij een precies passend waterafstotend (mocht ze ongelukjes hebben) kussen gekocht en blij dat wij hiermee waren! Alleen bleek Geusje wat minder enthousiast… ze vond het niks zo’n kussen in de bench. Uiteindelijk hebben we besloten om het kleed eruit te halen. Het bleek dat ze als pup (in de zomer) een koele ondergrond heerlijk vond!

Een echte aanrader is de knuffel Cosy Crocy / Cosy Doggy en de snuffelmat van Beeztees! Deze twee dingen hebben wij in de bench gelegd zodat ze alsnog iets zachts had om op te liggen. Gelukkig sloopte Geusje niks in de bench, anders moet je hier wel echt mee oppassen als je er niet bij bent!

Geusje vond de knuffel heel erg fijn omdat ze vaak op ‘zo’n manier’ ging liggen dat de knuffel aan beide kanten naast haar lag. Wij associeerde dat met dat ze toch het gevoel had dat haar broertjes en zusjes tegen haar aanlagen. Als zij de knuffel zat was ging ze er vandaan liggen.

Bench kussen puppy

Bench kussen puppy

De snuffelmat was fijn om haar wat af te leiden als wij zelf van huis weggingen

Ze vond het aan het begin niet fijn als wij vertrokken, maar doordat wij snoepjes in de snuffelmat verstopte was ze afgeleid van dit vervelende moment en het werkt natuurlijk als pup ook nog eens vermoeiend. Een win-win situatie dus!

Snuffelmat puppy

Andere leuke speeltjes waar wij onder andere fan van waren:

Gouden tip: je kan een gratis puppypakket aanvragen bij Beeztees. Ze vragen enkel een vergoeding voor de verzendkosten. Het pakket bestaat uit een leuk speeltje voor je pup, een paspoorthoesje, een ansichtkaart en een puppyboekje bomvol tips over de opvoeding van de pup.

Puppy Beeztees pakket

Geusje was de puppyspeeltjes zat, op naar de puberspeeltjes!

Een aantal maanden later waren de puppy-speeltjes natuurlijk een stuk minder interessant. Ze is eigenlijk altijd erg dankbaar met nieuwe speeltjes. Soms een beetje té: dan word het speeltje (welke ze net heeft gekregen van vrienden) schaamteloos aan stukken gescheurd.

Geusje met hondenspeeltje

Pomsky met hondenspeeltje

Slappe speeltjes (zonder vulling) houdt ze over het algemeen wel heel. De wat vollere gevulde speeltjes krijgen het flink te verduren en worden regelmatig gesloopt. Balletjes zijn ook één van haar favorieten. Ze komt ‘s avonds zo’n 30x achter elkaar het balletje bij de bank brengen, het is de bedoeling dat je het balletje weer weggooit zodat ze erachter aan kan lopen, althans (ongecontroleerd) RENNEN! Ook ‘voetbalt’ Geusje er vaak mee!

Geusje met speelgoed balletje

Een andere aanrader is een grote knuffel Husky van de Ikea! Dit is echt haar maatje. Ook is ze DOL op takjes! Ze kauwt ook vaak op een nep speelbot van kunststof (dit bot kan nauwelijks kapot).

Geusje met een stok

Kapotte speeltjes, wat doe je ermee?

De kapotte speeltjes halen we direct bij haar weg om te voorkomen dat zij erin stikt (of dat heel het huis vol ligt met pluche vulling). Eens in de zoveel tijd hebben we de zogenaamde ‘naai-avond’ en maken we alle speeltjes weer. Geusje vindt dit fantastisch “eindelijk weer mijn speeltjes terug!”.

Hondenspeelgoed maken

Ze heeft wel erg veel speeltjes!

Wij hadden best veel speeltjes gekocht en iedereen die op bezoek kwam nam vaak ook nog eens een speeltje mee. Uiteindelijk was het wel erg veel. We hebben daarom de speeltjes steeds afgewisseld zodat ze er maximaal 3 tot 4 tegelijk had! Dat vond Geusje ook wel erg leuk!

Puppy speelgoed

Spetter spatter spater, lekker in het water!

Geusje vindt water ook echt fantastisch. Met warm weer is een hondenbadje zeker een aanrader. Tip: geen opblaasbadje, deze was zo lek! Bij de Action hebben ze in de zomer een perfect hondenbad voor een prikkie! Houd je niet van vieze honden? Blijf erbij voordat je haar niet meer terug herkent (een combinatie van badderen en graven geeft een nogal heftig resultaat, zie onderstaande foto’s!).

Luchtzwembadje puppy

Hondenzwembad puppy

Geusje hondenzwembad

Ps. controleer speeltjes regelmatig of ze kapot gaan of zijn en leg geen dingen in de bench waar ze in kunnen stikken o.i.d!

Terug naar blog