Ho-ho-holy Guacamoly, het is alweer zo ver.. Kerst staat voor de deur! Herken jij de stress dat je altijd last-minute aan het hollen bent om je kerstcadeau's bij elkaar te sprokkelen? Denk jij in alle haast en inpak-stress ook aan één van je trouwste huisgenoten?

Speciaal voor de twijfelaars of inspiratiezoekers hebben wij de leukste kerstcadeaus voor jouw hond voor je verzameld, of je nou opzoek bent naar kerstspeeltjes, lekkere snacks, een stijlvolle mand of een mooie riem met bijpassende halsband, wij hebben de laatste trends en bestsellers voor je verzameld in deze blog.

Té gekke kerstspeeltjes mogen niet ontbreken

Verwen je hond in kerststijl met unieke kerstspeeltjes

Als het huis vol zit met bezoek en de wijn en snacks niet aan te slepen zijn is het toch leuk als jouw hond de aandacht trekt met een bijpassend kerstspeeltje? Voor jouw hond draait december ook om liefde, gezelligheid en plezier!

Bekijk hieronder onze absolute bestsellers:

1 van 5

Steelt jouw hond de show deze kerst?

Voor jou een foute kersttrui, voor jouw hond een kerststrik of kerstsjaal!

Gaan jullie dit jaar voor poep-chique met mooie cocktailjurkjes, overhemden en smokings? Of juist voor de foute kersttruien en grappige kerstoorbellen? Vergeet niet dat jouw hond er ook deftig of juist grappig bij moet lopen! Of het nou chique of fout moet; zorg ervoor dat je hond een mooie strik of sjaal om heeft!

Vier kerst in stijl met deze strikjes en sjaals:

Geef een fijne mand cadeau!

Honden slapen gemiddeld zo'n 12 tot 14 uur per dag, geef een fijne mand!

Een hond slaapt maar liefst twee keer zoveel als ons, zorg voor een fijne mand waar je hond graag in gaat liggen. Een hondenmand ligt vaak in de woonkamer, zorg ervoor dat het op gaat in je interieur en de kleuren lekker blenden. Ga je voor rond of vierkant? Moet de mand een opstaande rand hebben of niet? De keuze is reuze!

Swipe hier door onze best verkochte hondenmanden:

1 van 5

Tijd om de riemencollectie uit te breiden!

Een nieuwe riem + halsband is als een nieuw paar schoenen voor jou.

Ben jij het type "ik heb een hondenriemen rek in de hal" of "zolang de riem nog niet stuk is hoef ik geen nieuwe"? Hopelijk die eerste, want hoe tof is het om de riem van je hond af te kunnen stemmen op jouw mood of het weer? Geef jezelf en je hond een leuk nieuw setje cadeau deze kerst!

Bekijk hier onze tofste riemen en halsbanden:

1 van 8

Ben je helemaal in de kerstsferen gekomen door deze leuke blog en cadeau- en kerstideeën? Bekijk dan hier onze hele kerstcollectie van maar liefst +50 artikelen, direct uit voorraad leverbaar!