Wij hebben een aantal van de Zee.Dog speeltjes en de gedachten achter deze speeltjes voor je uitgewerkt, zodat je het ideale speeltje voor jouw hond kunt kiezen, handig hé?

Elke hond heeft een andere manier van spelen; sommigen rennen graag achter dingen aan, terwijl anderen liever knagen. Speeltjes moeten niet alleen geschikt zijn voor de persoonlijkheid en het gedrag van jouw hond, maar ook rekening houden met factoren zoals grootte, leeftijd, fysieke behoeften en plezier!

Zee.dog speeltjes

De verschillen van texturen, geluiden, geuren en vormen werken als een stimulans voor honden. Naast het plezier dat ze eraan beleven, zijn speeltjes essentieel voor gedragsontwikkeling, stressvermindering en het creëren van een band tussen hond en baas. Daarom is het belangrijk om, zelfs als een speeltje er leuk uitziet, rekening te houden met de functie ervan in combinatie met de behoeften van je hond.

Bij Zee.Dog hebben ze de speeltjes onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder pluche speeltjes, speeltjes om te vullen, om mee te gooien, en speelgoed om op te kauwen. Veel van deze speeltjes vullen elkaar aan, waardoor het spelen nog leuker en gevarieerder wordt. Daarom hebben we een aantal Zee.Dog speeltjes met verschillende functies geselecteerd en toegelicht in dezee blog om je te helpen bij het nemen van de beste beslissing bij je zoektocht naar het perfecte speeltje!

Nylon hondenspeeltjes

Met een bacongeur en een holte om te vullen, zijn de Nylon speeltjes ontworpen voor honden die graag kauwen. Ze zijn verkrijgbaar in vier maten voor verschillende hondengroottes en zijn niet alleen zeer bestand tegen bijten, maar hebben ook een getextureerd oppervlak en helpen bij het reinigen van de tanden.

Nylon Zee.dog speeltjes

Sterke Pluche Monsterz

De Monsterz zijn gemaakt van superzacht pluche en zijn een geweldige optie voor honden met een zachtere beet. Dankzij de Zee.Dog Gnaw Guard-technologie scheuren ze niet snel en gaan ze langer mee dan andere speeltjes. Om het spelen nog leuker te maken, maken de Monsterz geluid wanneer je erin knijpt!

Monsterz Zee.dog speeltjes

Hooky Dooky voor de kauwers

De Hooky Dooky is ideaal voor middelgrote en grote honden. Hij is ontworpen om aan het natuurlijke kauwinstinct van honden te voldoen en bevordert het kauwgedrag in positieve zin. Bij het kauwen ontstaan er borsteltjes die zorgen voor het reinigen van de tanden en het verwijderen van tandplak. Het speeltje ruikt ook naar mint, wat ervoor zorgt dat de hond zijn/haar interesse niet verliest tijdens het spelen.

Hookydooky Zee.dog speeltjes

Super Fruitz hondenspeelgoed

De Super Fruitz zijn gemaakt van natuurlijk rubber, zijn gemakkelijk schoon te maken en zeer duurzaam. Ze hebben een holte om te vullen met beloningssnoepjes of pasta en zijn ideaal om mee te gooien. Ze kunnen ook als beloningsspeeltje worden gebruikt. De Super Fruitz zijn geschikt voor honden van alle maten en leeftijden.

Een tip voor speeltjes met een holte: vul deze met lekkernijen en leg ze in de vriezer. Zo blijft de hond bezig en duurt het langer voordat de beloning op is. Dit helpt ook stress en angst te verminderen, omdat het mentaal stimulerend is en uiteindelijk een beloning oplevert!

Fruitz Zee.dog speeltjes

Brainies, speelgoed met geur en smaak

Bedekt met niet-giftig rubber, hebben de Brainies een breinvormig textuur die het tandvlees masseert. Naast het reinigen van de tanden, stimuleren ze ook in positieve zin "goed" kauwgedrag. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren voor meer visuele stimulatie. De speeltjes hebben een aantrekkenlijke geur die ervoor zorgt dat je hond er maar niet op uitgekauwd raakt!

Zee.dog Brainies

Geen enkel speeltje is helaas onverwoestbaar

Tot slot is het belangrijk om te benadrukken dat geen enkel speeltje onverwoestbaar is, houdt je hond altijd in de gaten tijdens het spelen. Niet alleen voor de gezondheid van je hond, maar ook om te beoordelen of het speeltje wel de interesse en stimulatie opwekt die je verwacht. 

Meer opties voor hondenspeeltjes zijn te vinden op onze webshop in de speeltjes categorie