5x musthaves voor de winter

5x musthaves voor de winter

De koude dagen komen er weer aan, de dagen worden korter en de nachten worden langer. Zal er deze winter weer een pak sneeuw vallen? Wie weet! We hebben vijf winter-musthaves voor jullie geselecteerd! 

1. Handsfree Riem Nox

De reflecterende Zee.Dog Handsfree Leash Noxx is perfect voor deze donkere dagen. De Zee.Dog Handsfree Leash Noxx is gemaakt van reflecterend materiaal, waardoor wandelen in het donker veiliger wordt. De riem kan op drie manieren worden gedragen: om je schouder, rond je heup (zo kan jij lekker jouw handen warm houden in je zakken) en normaal in de hand.

Zee.Dog Handsfree riem Nox

 

2. Potenbalsem

De zachte natuurlijke Kivo Petcare Potenbalsem is een absolute musthave voor de koude winterdagen. Het beschermt de voetkussentjes van je hond tegen het strooizout en voorkomt hiermee uitdroging en kloofjes.

Kivo Potenbalsem Geusje

 

3. Regenjas

De 90'S Raincoat en de Oatmeal Raincoat zijn gemaakt van ripstop materiaal wat het 100% waterdicht maakt. Het is eenvoudig in te pakken in een bijpassend tasje, lichtgewicht, praktisch en compact! Het kan zo klein worden opgevouwen dat het zelfs in je jaszak past! De hondenregenjas is aanpasbaar met verschillende straps aan de boven- en onderzijde. Het is eenvoudig aan- en uit te trekken bij je hond. Ook heeft het reflectie strips; extra veilig!

Zee.Dog hondenregenjas

 

4. Shampoo Shiny Honey

In de regenachtige dagen staan er veel plassen én ontstaan er modderpoeltjes. Kan jouw hond deze weerstaan? Geusje ontwijkt deze nooit en rent, vlieg, rolt er graag doorheen. Na een wasbeurt met de Kivo Shampoo Shiney Honey is je hond weer heerlijk fris en ruikt hij/zij lekkerder dan ooit tevoren!

Kivo Shampoo Shiney Honey

 

5. Hondenbadjas / handdoek

De GULA hondenbadjas / handdoek is ideaal wanneer je hond buiten in de regen heeft gelopen of net gewassen is. De badjas van microvezel heeft een vocht absorberende functie die ervoor zorgt dat je hond binnen de kortste keren weer droog is. Comfortabel én verwarmend voor de hond!

Gula hondenbadjas en hondenhanddoek

Terug naar blog