Red Mijn Huisdier x Neusje van Geusje

Je moet er niet aan denken dat je trouwe viervoeter iets overkomt. Laat staan dat je hond in het nauw komt in geval van brand, een gaslek of CO-vergiftiging en hij/zij misschien wel gered had kunnen worden als hulpdiensten hadden geweten dat er een hond binnen zat.

Met deze sticker kunnen de hulpdiensten in geval van brand, gaslek of CO-vergiftiging meteen zien of er honden in de woning aanwezig zijn. 

Als je niet thuis bent tijdens een interventie is deze sticker mogelijk de enige bron van informatie voor de hulpdiensten.

Hoe werkt het dan?

Bij Red mijn Huisdier hebben ze veel onderzoek gedaan en met de brandweer gepraat om de meest efficiënte sticker op de markt te brengen.

De Red mijn huisdier-sticker wordt gedrukt op een stevige retro reflecterende folie, hetzelfde materiaal als dat van verkeersborden. De sticker is UV-bestendig, kan tegen weer en wind en reflecteert in het donker. Bovendien is de sticker erg duurzaam: hij gaat zeker 5 jaar mee!

Het pictogram zorgt ervoor dat de hulpdiensten in één oogopslag kunnen zien hoeveel honden binnen zijn.

Waar moet je de sticker plakken?

Kleef de sticker op een goed zichtbare plaats, bij voorkeur op ooghoogte vlakbij de hoofdingang en op eventuele andere toegangen.

Wil jij ook zo’n sticker hebben?
Bestel deze dan eenvoudig via onze shop voor slechts € 9,95.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.