Shop

Onze honden verrassingsdozen

Is je hond bijna jarig of wil je jouw hond (of de hond van de buren, vrienden of kennissen) verrassen? Heb je geen idee wat je moet kopen of heb je geen tijd om op pad te gaan? Dan is de Kwispeldoos, Schooidoos of Kwispelpost iets voor jou!

Wat zit erin? #nieuwsgierig

Vooraf weet je niet wat er in de Kwispeldoos of Kwispelpost zit, maar we garanderen je… het zit boordevol originele speeltjes van goede kwaliteit en wat lekkers voor de hongerige buikjes! Het is altijd leuk verpakt en met liefde samengesteld. Ben je opzoek naar een leuke verrassingsdoos met alleen lekkers? Ga dan voor de Schooidoos!

Kwispeldoos, Schooidoos en Kwispelpost; wat is het verschil? #help

De Kwispelpost is verpakt in een brievenbusdoosje en past maar net dicht. Het zit vol leuks en lekkers en komt door de brievenbus! De Kwispeldoos is een groter variant en is nóg meer gevuld! En wat is de Schooidoos dan? De Schooidoos zit bomvol lekkere en verrassende snacks en is een beleving voor zowel de hond als het bazinnetje/baasje!

Is het ook voor mijn hond? #hebbuuh

Zowel de Kwispeldoos, Schooidoos als Kwispelpost is voor allerlei soorten rassen; van Jack Russels tot Pomsky’s en van Duck Tollers tot Labradors zullen hun staart er niet van stil kunnen houden, dat wordt kwispelen!!! In de pakketten kunnen snacks zitten welke pas geschikt zijn voor puppies vanaf 4 maanden. Verder is de inhoud geschikt voor puppies en volwassen honden tot aan de spelende bejaardenhondjes.

Voor de échte kleintjes hebben we de Kwispeldoos #puppy, deze is leuk om te geven aan hondjes van 8-12 weken en zit vol spulletjes die de gehele puppyperiode kunnen worden gebruikt!

Verrassingsdoos voor honden, Kwispeldoos #3

Ik wil een Kwispelpost, Schooidoos of Kwispeldoos bestellen! #hoe?

Nou, heel simpel. Hieronder kan je klikken op de Kwispeldoos, Kwispeldoos Puppy, Schooidoos of de Kwispelpost. Vanaf daar kan je de bestelling plaatsen. Afrekenen kan simpel via iDeal (NL) of Bancontact (BE).

Kwispeldoos #8
€ 27,95 – excl. verzendkosten

Kwispelpost #4
€ 18,95 – excl. verzendkosten

Kwispeldoos #puppy
€ 29,95 – excl. verzendkosten

Schooidoos
€ 14,95 – excl. verzendkosten

Red Mijn Dier sticker
€ 9,95 – incl. verzendkosten

Boek: Snoep Dog
€ 24,95 – excl. verzendkosten

Anderen gingen je voor:

Eva D
Eva D
2021-03-23
De schooidoos doet haar naam eer aan! Wat een heerlijkheden voor onze Dies met een lekker hoog ‘ieuw’ gehalte voor ons! Wij zijn fan!
Puck pomsky, Rozanne en Paul
Puck pomsky, Rozanne en Paul
2021-03-23
Het is weer een toppertje hoor! Super originele en lekkere snackjes in de Schooidoos! Puck heeft moeite met kiezen als hij iets mag uitzoeken..het liefst neemt hij alles tegelijk!! Dankjewel lieve Geusje!
Roxanne & Gijs
Roxanne & Gijs
2021-03-14
Onze hond Gijs is helaas mega allergisch voor alle dierlijke eiwitten, behalve vis. Ik baalde er ontzettend van dat wij nooit zo'n leuke schooidoos of kwispeldoos konden bestellen. Sharon is gelukkig heel toegankelijk en heeft een schooidoos a la Gijs gemaakt; alleen vis! Zo'n super fijne service, heel leuk kaartje erbij gekregen, het was snel binnen en wij zijn mega blij met onze schooidoos. Nog maals bedankt 🧡
Klant
Klant
2021-03-14
Geweldig, wat een super leuk welkomst cadeau is dit voor je puppy!! Lekker snoepje en geweldig leuke speelgoedjes. Schot in de roos hier!
Lynn
Lynn
2021-03-14
Wolfie is super blij met zijn schooidoos! Super snel geleverd en een hoop verschillende, en voor ons ook een aantal nieuwe snacks! Hier kan hij weer een hele tijd mee vooruit.
Malou Schuurman
Malou Schuurman
2021-03-11
Lola vind de schooidoos geweldig! Niemand mag in de buurt komen als ze haar lekkere snack heeft. Ze geniet er weer echt van, net zoals ook de kwispeldoos is dit echt favoriet!
Lisa Verwer
Lisa Verwer
2021-03-10
Weer een verassing wat er deze keer in de schooidoos zou zitten! De verassing is net zo groot voor de baasjes als de hond! 😀 Snel ontvangen en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Top service voor een top prijs! Heel veel verschillende goed gevulde schooizakjes in de doos! 👍🏼
trudie thoma
trudie thoma
2021-03-01
Super snelle en correcte levering! 👍
M.
M.
2021-03-01
Dikke aanrader! Nu voor de 2e keer besteld, nu een kwispeldoos 7 en schooudoos leuke variatie en lekkernijen!
Robert
Robert
2021-03-01
Alles prima! Prima doos, prima verzending, prima inhoud... niets te klagen!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.