Shop

Onze honden verrassingsdozen

Is je hond bijna jarig of wil je jouw hond (of de hond van de buren, vrienden of kennissen) verrassen? Heb je geen idee wat je moet kopen of heb je geen tijd om op pad te gaan? Dan is de Kwispeldoos, Schooidoos of Kwispelpost iets voor jou!

Wat zit erin? #nieuwsgierig

Vooraf weet je niet wat er in de Kwispeldoos of Kwispelpost zit, maar we garanderen je… het zit boordevol originele speeltjes van goede kwaliteit en wat lekkers voor de hongerige buikjes! Het is altijd leuk verpakt en met liefde samengesteld. Ben je opzoek naar een leuke verrassingsdoos met alleen lekkers? Ga dan voor de Schooidoos!

Kwispeldoos, Schooidoos en Kwispelpost; wat is het verschil? #help

De Kwispelpost is verpakt in een brievenbusdoosje en past maar net dicht. Het zit vol leuks en lekkers en komt door de brievenbus! De Kwispeldoos is een groter variant en is nóg meer gevuld! En wat is de Schooidoos dan? De Schooidoos zit bomvol lekkere en verrassende snacks en is een beleving voor zowel de hond als het bazinnetje/baasje!

Is het ook voor mijn hond? #hebbuuh

Zowel de Kwispeldoos, Schooidoos als Kwispelpost is voor allerlei soorten rassen; van Jack Russels tot Pomsky’s en van Duck Tollers tot Labradors zullen hun staart er niet van stil kunnen houden, dat wordt kwispelen!!! In de pakketten kunnen snacks zitten welke pas geschikt zijn voor puppies vanaf 4 maanden. Verder is de inhoud geschikt voor puppies en volwassen honden tot aan de spelende bejaardenhondjes.

Voor de échte kleintjes hebben we de Kwispeldoos #puppy, deze is leuk om te geven aan hondjes van 8-12 weken en zit vol spulletjes die de gehele puppyperiode kunnen worden gebruikt!

Verrassingsdoos voor honden, Kwispeldoos #3

Ik wil een Kwispelpost, Schooidoos of Kwispeldoos bestellen! #hoe?

Nou, heel simpel. Hieronder kan je klikken op de Kwispeldoos, Kwispeldoos Puppy, Schooidoos of de Kwispelpost. Vanaf daar kan je de bestelling plaatsen. Afrekenen kan simpel via iDeal (NL) of Bancontact (BE).

Kwispeldoos #7
€ 27,95 – excl. verzendkosten

Kwispelpost #3
€ 17,95 – excl. verzendkosten

Kwispeldoos #puppy
€ 29,95 – excl. verzendkosten

Schooidoos
€ 14,95 – excl. verzendkosten

Red Mijn Dier sticker
€ 9,95 – incl. verzendkosten

Anderen gingen je voor:

Nikki Stuit
Nikki Stuit
2021-02-13
Een super leuke verassing afgeleverd. Snelle levering en een leuke inhoud.
Jelle Bakker
Jelle Bakker
2021-02-12
Fantastisch. Xaia is weer helemaal blij!!
Gelderland
Gelderland
2021-02-10
Leuke dozen met weerwatandersvoor dehond
Iris Geertzema
Iris Geertzema
2021-02-10
Wij hebben de super leuke schooidoos ontvangen voor onze pomsky! Hij is er heel erg blij mee en vind alles super lekker!🥰
Pomsky Sambal
Pomsky Sambal
2021-02-10
Meteen op dag 1 de ‘schooidoos’ besteld. En wat een enorm succes hier. De snacks ruiken zo lekker dat onze Pomsky bijna de doos ook al had opgegeten (haha). Er zaten wat dingen in die wij nog nooit geprobeerd hadden, maar alles valt in de smaak bij Sambal. Zeker voor nog eens te bestellen! Ahja en mooi verpakt! ☝️💕
Marcella van der Schoot
Marcella van der Schoot
2021-02-09
Inmiddels meerdere keren de kwispeldoos besteld en is iedere keer weer een hit! We zullen deze zeker blijven bestellen en raden deze dan ook aan iedereen aan!
Klant
Klant
2021-02-09
Geweldig hoe de dozen zijn gevuld . Echt de moeite waard. En een zeer blije hond .
Kelly
Kelly
2021-02-08
De puppy doos was voor ons enorm welkom! Hier zitten handige speeltjes in en lekkere snoepjes voor een goede start! Het is echt een cadeautje om uit te pakken en alles door onze pup te laten testen! De kwispeldoos gaat ook zeker besteld worden!
Nathalie Ouwerkerk-Ooms
Nathalie Ouwerkerk-Ooms
2021-02-07
Yara was helemaal blij toen de kwispeldoos open ging! Ze zag daar namelijk direct 1 van haar favoriete snacks; kippennek! Daarnaast zaten er ook speeltjes in van haar favoriete merk dus ook daar was ze heel enthousiast over. Bij 1 snack wist ze niet zo goed wat ze moest doen maar toen ze uiteindelijk toch de gedroogde garnalen had geproeft was ze helemaal om! Wel leuk dat je dingen krijgt die ik zelf bijvoorbeeld niet snel zou kopen en ook nog niet had gezien (gedroogde garnaaltjes). Het is echt een verrassing voor dier en baasje!
Belinda Filemon
Belinda Filemon
2021-02-07
De schooidoos, gevuld met snacks waarvan ik zelf niet snel alles zou kopen maar ow wat vind dabber het lekker! Ideaal om nieuwe snacks te testen!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.