Het unieke cadeau voor je hond!

Wij vinden het altijd ontzettend leuk om voor Geusje lekkere, bijzondere maar vooral ook gezonden snacks te kopen. Dit geldt ook voor leuke en unieke hondenspeeltjes, hiervan hebben wij ook een overschot. Speeltjes met piep, speeltjes zonder piep. Speeltjes met vulling, speeltjes zonder vulling. Harde speeltjes, zachte speeltjes.. Onze kelderkast lijkt wel een kleine dierenwinkel.

Omdat wij het belangrijk vinden dat Geusje gezond eten binnenkrijgt letten wij altijd goed op wat we kopen. Geen suikers of ongezonde geur-, kleur- of smaakstoffen. Geen varkensvlees. Niet teveel snacks waar ze gemakkelijk van aankomt. Maar juist producten die zo min mogelijk zijn verwerkt in de fabriek, producten met weinig toevoegingen. Gedroogde dierlijke producten waarvan je regelmatig nog kunt zien wat het is geweest (niet altijd even smakelijk, maar Geusje geniet er destemeer van).

@neusje.van.geusje met een natuurlijke snack toen ze 12 weken oud was

En dan de speeltjes.. Regelmatig moeten wij naald en draad tevoorschijn halen omdat Geusje haar tanden iets té fanatiek in haar speelgoed zet. Natuurlijk is het niet erg als af en toe een speeltje sneuvelt, maar speeltjes van goede kwaliteit waarderen wij wel steeds vaker. In dit geval geldt voor ons 100% kwaliteit boven kwantiteit.

Van het een kwam het ander

Vanaf pup af aan hebben wij een Instagram account waarop wij leuke foto’s en video’s van Geusje delen. Steeds vaker vroegen volgers op Instagram waar wij ons hondenspeelgoed of onze hondensnacks vandaan halen. Of bijvoorbeeld van welk merk of van welke winkel het komt. Dit bracht ons op het idee om uit naam van Geusje een unieke verrassingsdozen te maken; verrassingsdozen speciaal voor jouw trouwe viervoeter!

Eén keer per maand gaan wij op inkoop voor de leukste speeltjes en lekkerste snacks!

Een uniek en gezond cadeau

Wat wij belangrijk vinden is dat deze verrassingsdozen vooral puur natuur zijn. Dit geldt voor de inhoud maar ook zeker voor de verpakking. Geen fancy doos in gekke felle kleuren en geen feestelijke/onnodige vulling van bijvoorbeeld confetti of plastic waar je huis mee vol ligt en je hond niet zo vrolijk van wordt. Gewoon simpel: een bruine doos van FSC-karton, perfect passend voor de geweldige inhoud van de Kwispeldoos, Kwispelpost, Kwispeldoos #Puppy en Schooidoos. De inhoud is in de doos ingepakt als een cadeautje en ziet er super leuk uit!

Ik hoor je al denken, leuk hoor dat het in een mooie doos zit enzo. Maar hoe zit het dan met de inhoud? Nou, eigenlijk hetzelfde. De producten in de dozen zijn in te delen in twee categorieën, snacks/eten en speelgoed/knuffels.

Hieronder een aantal punten waar wij extra op letten bij het selecteren van de items in de dozen:

Snacks/eten

 • Gezonde voeding (bijv. groente, fruit)
 • Onverwerkte of gedroogde snacks
 • Natuurlijke producten
 • Vlees van paard, lam, gevogelte, rund wild, konijn of vis
 • Expliciet: geen varkensvlees
 • Verrassend: niet het standaard snackje of eten. Het “getver” of “ieuw” gehalte kan soms hoog liggen 😉

Speelgoed/knuffels

 • Kwalitatief goed speelgoed
 • Speelgoed wat voor jong en oud leuk is
 • Speelgoed voor middelgrote tot grote honden
 • Speelgoed van betrouwbare merken
 • Expliciet: geen “onbekend” speelgoed waar je hond zich aan kan beschadigen
@peppietheiggy met de Kwispeldoos
@odette_thedachshund met de Kwispelpost

Om je een idee te geven van merken welke in eedere dozen zaten: Edgard Cooper, Kivo, Beeztees, Carnis, Boxby, Kong, Chuckit! en I&I Pet Supplies.

@pomskydabber met een snackje uit de Schooidoos
@joy.de.labrador in haar Kwispeldoos #Puppy

Kwaliteit boven kwantiteit

Ons uitgangspunt is dat wij liever minder producten in een doos doen van goede kwaliteit, dan veel producten van matige kwaliteit. Dit wil niet zeggen dat er weinig spullen in de box zitten. Gemiddeld zitten in de Kwispeldoos zo’n 8 items. In de Kwispelpost zit gemiddeld zo’n 5 items. Ook de Schooidoos is goed gevuld, hierin tref je zo’n 6 tot 7 goed gevulde zakjes met snacks aan.

Elke serie dozen is uniek

Wij maken steeds een nieuwe Kwispeldoos en Kwispelpost. Deze zijn te herkennen aan de nummers (bijvoorbeeld #2 en #3). Heb je al eens een Kwispeldoos of Kwispelpost ontvangen en wil je er zeker van zijn dat je niet weer dezelfde producten ontvangt? Geen zorgen: er zal nooit exact hetzelfde speelgoed in zitten.

De Kwispeldoos #Puppy en Schooidoos zijn niet voorzien van een “nummer”. In geval van de Kwispeldoos #Puppy komt dit doordat je deze doos maar eenmalig zal kopen voor je hond. De Schooidoos is niet voorzien van een nummer omdat de inhoud van elke doos anders kan zijn en échte toppers van snacks kunnen vaker voorkomen in de Schooidoos.

Dit was de Kwispeldoos #1 (juni 2020) met @kiwidetoller

Wil je een persoonlijke touch toevoegen? Dat kan hoor, bij het afrekenen kan je een persoonlijk bericht ingeven, dan schrijven wij dit met de hand op een leuk kaartje. Vul je niks in? Dan verzinnen wij een leuk berichtje voor de gelukkige ontvanger!

Help, mijn hond is allergisch!

Het is super vervelend als je hond allergisch is. Het zal steeds opnieuw een uitdaging voor je zijn om je hond te verrassen met iets lekkers.. Hopelijk begrijp je dat wij de “standaard” inhoud niet kunnen afstemmen op alle allergieën die er zijn. Wel kunnen we natuurlijk kijken of we iets in jouw Kwispeldoos, Kwispeldoos #Puppy, Schooidoos of Kwispelpost kunnen vervangen zodat alles in de doos veilig kan worden opgepeuzeld!

Tot slot

De Kwispeldoos, Kwispeldoos #Puppy, Schooidoos en Kwispelpost zijn een verrassing voor elk hondje! Wij zullen nooit concrete uitspraken doen over de exacte inhoud, maar we garanderen je: het zit boordevol leuks en lekkers voor de hongerige buikjes!

Heb je na al deze informatie tóch nog vragen? Stel ze gerust via Instagram of via de mail.
Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

0