Geusje haar eerste verjaardag!

Op 13 mei mocht Geusje (letterlijk) één kaarsje uitblazen. Haar eerste verjaardag is toch wel een speciaal momentje. Ze is inmiddels alweer 10 maanden bij ons. En écht, wat is de tijd toch snel gegaan!!

jarige Pomsky hond

Hoe hebben we haar verjaardag gevierd?

Het was een klein feestje! De dag begon met een lange knuffel en flink wat enthousiasme, vervolgens hebben wij de winnaar van onze Giveaway (Beeztees x Neusje van Geusje) bekend gemaakt.

Wij moesten gewoon werken, maar gelukkig wel thuis door Corona (net als afgelopen 9 weken..). Tussen de middag hebben we letterlijk een kaarsje uitgeblazen en de cake ‘aangesneden’, de helft van de hondencake voor Geusje en wij trakteerde ons met een lekker aardbeiengebakje, tja het is toch feest hé! ;-).

Daarna heeft Geusje de cadeautjes opengemaakt. Ze snapt het openscheuren nog niet (of wel.. maar is het een goed sukkeltje).

Pomsky met cadeautje

We zijn nog op bezoek geweest bij familie (waarbij ze ook nog eens verwend is #verwende-aap) en de dag hebben we afgesloten met een lekkere (frisse) wandeling!

Wat hebben wij gegeven?

We honden het niet laten om er een klein feestje van te maken. Toen wij een week geleden in de dierenwinkel liepen konden we écht niet kiezen tussen al het leuks en lekkers. En wat geeft je een hond die alles al heeft?

Pomsky met Beeztees speelgoed en eten
Beeztees honden speelgoed en snacks

Onderstaand een overzichtje van spulletjes voor een geslaagde verjaardag (en ja, wij zijn gek op Beeztees!):

Al met al een feestelijke dag… Geusje moet er vandaag nog even van bijkomen! Zal ze nu ze 1 jaar is zichzelf voorbeeldig gaan gedragen? We gaan er maar niet van uit..


Kennen jullie onze producten al?

Berichten gemaakt 33

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

0