Boutique

In de Neusje van Geusje Honden Boutique tref je unieke producten die je niet bij elke dierenwinkel op de hoek van de straat aantreft. Unieke hondenspeeltjes, natuurlijke gedroogde snacks van het merk KIVO Petfood, onze bekende honden verrassingspakketten zoals de Kwispeldoos en veel meer!  Lees verder.

Honden boutique Neusje van Geusje

In 2019 zijn wij begonnen als een informatieve blog over het nog relatief nieuwe Pomsky hondenras, van het één kwam het ander: in 2020 zijn wij gestart met het verkopen van honden verrassingspakketten. De Kwispeldoos is inmiddels een begrip, net als de Kwispelpost, Schooidoos en Kwispeldoos #Puppy. In 2021 zijn wij verder gaan bouwen aan Neusjevangeusje.nl, wij willen onze klanten unieke producten bieden die je niet in elke dierenwinkel om de hoek aantreft.

Natuurlijke gedroogde & glutenvrije hondensnacks

Ben je opzoek naar natuurlijke gedroogde en glutenvrij hondensnacks ? Bij Neusjevangeusje.nl ben je aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment met natuurlijke gedroogde snacks voor jouw hond. Ons assortiment is dusdanig breed dat er altijd wel iets tussen zit voor jouw viervoeter, denk hierbij aan diverse vleessnacks van paardenvlees, konijnenvlees, rundvlees, lam en kip. Naast de vleessnacks hebben wij ook een ruime keuze vissnacks zoals spiering, zalm, kabeljauw en zalm.

Voedingssupplementen voor je hond

Het is verstandig om de dagelijkse voeding van je hond aan te vullen met voedingssupplementen. Met voedingssupplementen voor je hond kan je de dagelijkse voeding verrijken met natuurlijke oliën en vetten als schapenvet & olijfolie, zalmolie, paardenvet, schapenvet en sardine olie. Voedingssupplementen die je bij ons in het assortiment aantreft worden geleverd in handige pompverpakkingen.

Heeft je hond weinig eetlust? Dan kan je de eetlust vergroten door gebruik te maken van voedingssupplementen. Hiermee verrijk je niet alleen de maaltijd van je hond, maar maak je de maaltijd ook smakelijker en daardoor aantrekkelijker.

Vachtverzorging

Een schone, goedverzorgde en fris ruikende vacht is natuurlijke de droom van elke hondeneigenaar(esse). Net als bij onze eigen haren vraagt de vacht van je hond om de nodige verzorging. Naast het borstelen en trimmen van je hond kan je de vacht verzorgen met natuurlijke verzorgingsproducten. PH-neutrale producten die 100% vrij zijn van alcohol, sulfaten, parabenen en natuurlijke ingrediënten bevatten als Aloë Vera, Sheaboter, Arganolie, Jojobaolie, Vitamine E, Tea tree en Honing.

Bij Neusje van Geusje tref je een assortiment bestaande uit vloeibare hondenshampoo, hondenzeep en verschillende hondensprays. Met deze producten ben je in staat om de vacht van je hond optimaal te verzorgen zodat deze schoon, zacht en fris blijft en de huid en vacht van je hond niet wordt aangetast.

Honden speelgoed

Als je je hond actief wil houden en prikkels wil bieden dan zijn speeltjes en knuffels écht onmisbaar. Denk hierbij aan gekke balletjes; tennisballen die niet alleen piepen, maar ook kraken of ander stuitergedrag hebben dan je hond verwacht of knuffels die rammelen, kraken of juist een structuur hebben die je hond niet is gewend. Wij bieden in ons assortiment een ruime keuze aan unieke, leuke speeltjes en knuffels. Geregeld gaan wij op inkoop om ons aanbod te vernieuwen en verrassend te houden. Naast de bovengenoemde producteigenschappen wil het oog natuurlijk ook wat: wij doen altijd ons best om speeltjes uit te zoeken die té schattig of juist stoer voor woorden zijn!

Hondenriemen en halsbanden

Ben je opzoek naar een unieke halsband met bijpassende riem voor je hond van goede kwaliteit? Dat kan lastig zijn, bij de meeste dierenwinkels tref je toch vaak dezelfde riemen aan van dezelfde bekende merken. Iets unieks vinden van goede kwaliteit kan hierdoor lastig zijn. Bij Neusje van Geusje bieden wij een leuke selectie van unieke riemen met bijpassende halsbanden. Ben je opzoek naar écht iets unieks, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Accessoires en verrassingen voor baas en hond!

Naast alle bovenstaande producten bieden wij een wisselend assortiment met leuke accessoires en verrassingen voor baas én hond. Denk hierbij aan Red mijn Huisdier stickers waarmee je de brandweer kunt attenderen op de aanwezigheid van een hond in huis, leuke en kwalitatief goede drinkbakken, kookboeken vol recepten voor je hond en veel meer. 

Klanten beoordelen de Neusje Van Geusje Boutique met 5 sterren (5/5):

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

0